A parajdi só

A termékek árairól és megrendelési feltételekről érdeklődni emailbe a Kapcsolatok menüben található email címen!

Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.

A só nem más, mint folyékony napenergia, mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. Kb. 250 millió évvel ezelőtt a napfény energiája kiszárította az Ősóceánt, ez az energia van a sókristály rácsaiban tárolva. Víz hozzáadásakor ezt az energiát felszabadítjuk, a sóban lévő elemek ionizálódnak, így kialakul egy „energia tenger”, ami csak arra vár, hogy életet adjon, illetve fenntartson.

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik)nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztalhatjuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.

Parajdi Sólámpa

A lámpák sajátos fénye kellemes, nyugodt légkört biztosit. Többféle Szinben és méretben kapható. Só lámpák és só gyertyák (mécsesek) használatával lakásunkban, irodánkban tapasztalhatjuk az ásvány jótékony hatását.

Felhasználási területei: enyhítheti az alvás- és koncentrációs zavarokat, semlegesíti az elektromos készülékek (számítógép, televízió stb.) közelében kialakult elektroszmogot, jó hatással lehet az allergiás és asztmatikus megbetegedésekre, segíti a relaxációs gyakorlatok hatékonyságát, jótékony hatásán kívül hangulatos, meleg fényével dekoratív dísz is otthonunkban.

A só lámpát csak belső térben lehet használni. Óvjuk a nedvességtől. Tisztítás előtt húzzuk ki a csatlakozókábelt a fali aljzatból, használjunk enyhén nedves, de inkább száraz törlőkendőt.

Parajdi Sópárna

A parajdi sópárnát hidegen és melegen is alkalmazhatjuk. A sópárna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető, ha vigyázunk rá, hogy a vászon ne sérüljön.

A meleg sópárna
Melegítés: Tegyük a sópárnát 10-12 percre 50-60°-os sütőbe, majd helyezzük a kezelendő testrészre kb. 20 percre. Érdemes egy hőálló tálra helyezve melegíteni a párnát, hogy a lenvászon ne égjen meg. Mikrohullámú sütőt ne használjunk a melegítéshez! A sókristály hosszú ideig megőrzi a hőmérsékletét, rezgései pedig serkentik az immunrendszert.

A meleg sópárna alkalmazható: középfülgyulladás, hátfájás, degeneratív ízületi fájdalmak, vese fájdalmak, máj és epe panaszok, köhögés, immunrendszer erősítés esetén.

Vigyázat!
A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét, mielőtt a meztelen bőrfelületre tennénk. A hideg sópárna: Hűtés - Tegyük a sópárnát kb. félórára a mélyhűtőbe és utána a fájó testrészre. A hideg sópárna alkalmazható:ficam, zúzódás, rándulás, köszvény, arthritis esetén.

Sószappan

Mire ajánljuk? borotválkozás után arcszesz helyett, rovarcsípésre, pattanásokra, deo-ként baktériumölő hatása miatt, gyulladáscsökkentő hatású. méregtelenítő hatása miatt cellulitiszre, pikkelysömör, ekcéma, allergia, herpesz, gomba esetén sóoldat formájában kenje be a bőrt.
Parajdi fürdősók

A Fürdősók lehetővé teszik, hogy a só és a gyógynövények számos jótékony hatását kipróbálhassuk, méghozzá saját kádunkban. Segít elérni az idegrendszer általános megnyugtatását, megszünteti a szellemi és testi túlterheltséget, javítja az élettónust és csökkenti a mozgásszervi fájdalmakat.
A parajdi sósvíz hatása még szélesebb spektrumú , éppen ezért ezt már nem csak az előbb említett panaszok kezelésére használhatják, hanem hatásos a mozgásszervi megbetegedésekben, ízületi bántalmakban is.

Ha a só és a víz kapcsolatát elemezzük, akkor nem maradhat ki a sorból a sosvíz sem, amely a magas nátrium klorid tartalma mellett, tartalmaz még nagy mennyiségben kálciumot, magnéziumot, különféle vas ionokat, illetve szerves anyagokat, mint például iszap, illetve értékes növényi összetevőket és nyomelemeket is.

A sósvíz lassítja bőrünk öregedési folyamatait, mivel fokozza a sejtek megújulását, s erősíti a kötőszövetet (regeneráló hatás).

Gyógynövényes fürdősó:
Mire ajánljuk?:bakteriális eredetű nőgyógyászati betegségekre, fáradt test általános regenerálása, reuma, ízületi- és izomfájdalmak, szívritmuszavar, gerinc- és derékfájdalmak, vérnyomás szabályozás, narancsbőr, terhességi csíkok, pikkelysömör, ekcéma, allergiás bőrtünetek, pattanásos, problémás bőr, rovarcsípés, herpesz, bőr hidratálása, bőrgombásodás, körömgombásodás, fejbőr korpásodása, hajhullásra.

Kénes jódos fürdősó:
Mire ajánljuk?: elsősorban reuma, ízületi- és izomfájdalmak, bőr mélytisztítás, hajhullás, korpás fejbőr korpás fejbőr, hajszálértágulatok, aranyér, asztma, allergia, gombás és bakteriális eredetű nőgyógyászati problémák, fáradt test általános regenerálása.

Parajdi só mécsesek
A sótömb a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik, így az negatív ionokat bocsát ki, vissza állítva ezzel a levegőben lévő ionok egyensúlyát, mellyel könnyebb légzést biztosít. Túl magas ion tartalom rossz közérzetet, álmatlanságot, pszihés gyengeséget okoz.

Ajánljuk: légúti megbetegedések, asztma gyógyítására.

Parajdi Só termékek— Fürdősó, Sólámpa, Sómécses, Szószappan, Sópárna stb.

A só termékek árairól érdeklődjön e-mailben a kapcsolatfelvétel menüpontnál. A só lámpák tökéletes forrásai az egészség számára nélkülözhetetlen negatív ionoknak. A lámpában lévő izzó felmelegíti a só tömböt, így az negatív ionokat bocsát ki, visszaállítva ezzel a levegőben az ionok egyensúlyát. Javítja a helység mikroklímáját könnyebb és egészségesebb légzést biztosítva. A levegő túl magas pozitív ion tartalma rossz közérzetet, pszichés gyengeséget, álmatlanságot okozhat, előidézheti az immunrendszer gyengülését.

Parajdi sópárna csak természetes parajdi kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.

Csak be kell nedvesíteni és használni. Kiváló férfiaknak borotválkozás után, dezodorként, Hölgyeknek szőrtelenítés után, csípésekre stb. Hihetetlen de ránctalanításra is kiváló, csak töröld le azt a bizonyos finom olajat a sószappanról és kend a szarkalábadra! Van, aki mosásra használja a sószappant!