Pályafutásunk

Család
1978 áprilisában születtem Parajdon. A középiskolát Székelyudvarhelyen végeztem, faipari szakon. 1996-ban jelentkeztem a Nyugat Magyarország akkor még Soproni Egyetem Faipari üzemmérnöki szakára, amely távoktatás formájában volt jelen Székelyudvarhelyen.

A továbbtanulás céljából és ismereteim fejlesztése érdekében Sopronban folytattam tanulmányaimat, faipari okleveles mérnöki diploma megszerzése érdekében, 2003-ban sikeresen államvizsgáztam.

2005-ben ismerkedtem meg életem párjával, akivel 2007. augusztusában örök hűséget fogadtunk egymásnak. A vendégfogadónk kíalakitása már régi gondolat volt, mivel szüleim már rég foglalkoztak vendéglátással, valamint Parajd adottságai kiválóan alkalmasak a turizmus gyakorlására.

és...

Kulcsos faházak
Faipari szaktudásomat felhasználva saját készítésű kulcsos faházakban, szobákban fogadjuk a kedves vendégeket.

A szobák kialakításánál törekedtünk a természet varázsát felidézni, a belső borítás mindenhol a természetes faanyag. Most már jó pár éven túl vagyunk (2001-2007), amelyekkel megvagyunk elégedve.

A vendégeink kimondottan jól érezték magukat nálunk, ami a saját bejáratú kulcsos házak, szobák, és a csendes zöld övezetből adódott. És ez az, amivel a Sóháztur különbözik a többi vendéglátótól.

Célunk a vendégek teljes körű igényeinek kielégítése, a baráti kapcsolatok ápolása, mert mindenütt számíthatsz a barát segítségére.

Járd körbe panziónkat a 360 fokos panorámaképekkel!

Panzió 2020 -ban